10 Ucapan Selamat Idul Fitri 2018 Berbahasa Jawa, Cocok Dikirimkan Melalui Sosial Media

Karena menjelang hari lebaran 2018, Hari Raya Idul Fitri, 1 Syawal 1439 H, tak lengkap rasanya jika belum saling mengucapkan maaf

10 Ucapan Selamat Idul Fitri 2018 Berbahasa Jawa, Cocok Dikirimkan Melalui Sosial Media
(waswas.com)
Ucapan Idul Fitri 2018 Bahasa Jawa 

6. Sucining ati, tumatining laku ngaturaken sugeng riyadi 1439 H bilih wonten kelepatan kula nyuwun agunging samudro pangaksami

7. Ngaturaken wilujeng idul fitri 1439 H, nyuwun gunging pangapunten, mugi kita kanugrahan jatining fitrah saking gusti Ingkang Moho Pemurah, amin.

8. Kula nyuwun gunging pangapunten sedanten kalepatan lahir dumugining batos mboten langkung ngaturaken sugeng idul fitri, mugi Gusti Allah ingkang kuoso paring ridho lan rahmatipun dumateng kito sedoyo, amin.

9. Dinten menika dinten bakda riyadi, kula menawi gadah kalepatan ingkang disengaja lan mboten disengaja dumateng panjenengan sak keluargo kula nyuwun agunging samudro pangaksami.

10. Mangan kupat dudohe santen, menawi lepat nyuwun ngapunten. Ngaturaken wilujeng idul fitri 1 Syawal 1439 H. (*)

Editor: Eviera Paramita Sandi
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

berita POPULER

TRIBUNnews.com Network © 2018
About Us
Help