Viral, Detik-Detik Kue Tart Pernikahan 5 Tingkat Roboh, Mempelai Dan Tamu Undangan Terkejut

Bagaimana tidak, di tengah sesi foto mempelai pengantin, tiba-tiba kue lima tingkat roboh hingga membuat seisi ruangan kaget.

Viral, Detik-Detik Kue Tart Pernikahan 5 Tingkat Roboh, Mempelai Dan Tamu Undangan Terkejut
Facebook Alha Alfa
Kue 5 Tingkat Roboh di acara pernikahan 

habisss~ macam manusia jugak..emsem camne pun hati rapuh jugak..

tqsm pada semua yg hadir semalam..sy dah isteri amat menghargai..

mintak ampun mntak maaf jika ada kekurangan dari pihak kami..love u guys #alhaalindreams," tulis Alfa.

Unggahan Alfa tersebut lantas menjadi viral di media sosial dan telah dibagikan lebih dari 450 kali serta mendapat like lebih dari 4,8 ribu likes.

Para warganet juga ramai-ramai memberikan komentar atas kejadian lucu tersebut.

Tak sedikit pula yang turut mendoakan pernikahan Alha Alfa agar selalu langgeng.

Juliana Binti Ahmad alhamdulillah..asalkan semua selamat n majlis berjalan ngan lancar..tahniah n terbaekkk dato n datin

Rynna Ribena Klu org lain tak se cool dato... Salute dato... Alhamdulillah smoga rezeki dato makin btambah2 selamat pengantin baru

NiNa ShuBib Ade kisah yg akan jadi kenangan utk ank2 nanti .hehehee...tahniah dato sbb cool n ambik positive...semoga mewah rezeki dato n datin selalu

Nur Hidayah kejadian tu wat kenangan smp bila2..alhamdulillah Dato positif dlm hal ni..tahniah Dato & Datin.

Liza Aireen Moment ni akan d kenang... Dan d ingati...akan d cerita... Smpi ke anak cucu cicit.. Lebih lebih lgi dato org ternama.... Sbnr nya ini lah moment yg terindah.. Yg x terancang tuhan yg rancang... Supaya akan d kenang smpi bila bila.. Tahniah dato...alha alfa..

KakZah AmOi Mua Yaaa Allahhh.. Nasib baik jatuh blkg... Klu kot dpn... Aduhhhh nayaaa Xpa, xdak rzki... Smoga diberi rzki yg melimpah ruah pd Dato Alha dan isteri

Ct Fairus Lovehanif Nasib baik jatuh ke belakang..xpe ade rezeki lain nnti...bytheway congrat dato alha n datin alin..semoga bahagia till jannah hingga ank cucu..Aamiin2 

Artikel ini telah tayang di surya.co.id dengan judul Detik-detik Kue 5 Tingkat Roboh di Acara Pernikahan Super Mewah, Videonya Viral di Facebook

Editor: Eviera Paramita Sandi
Sumber: Surya
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved