Kunci Jawaban
Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 12 Halaman 96 97, Task 1: Let's Write about Our Daily Waste
Berikut kunci Jawaban dan pembahasan soal mapel Bahasa Inggris kelas 12 SMA halaman 96 97 Task 1.
TRIBUN-BALI,COM, DENPASAR - Berikut kunci Jawaban dan pembahasan soal mapel Bahasa Inggris kelas 12 SMA halaman 96 97 Task 1.
Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 12 Halaman 96
Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 12 Halaman 97
Artikel ini akan memudahkanmu dalam mengerjakan soal-soal Bahasa Inggris.
Mengerjakan soal Bahasa Inggris SMA tak sulit lagi dengan ulasan ini.
Baca juga: Kunci Jawaban PKN Kelas 10 Halaman 98 99, Uji Kompetensi: Sistem dan Partisipasi Politik Indonesia
Berikut kunci jawaban yang berhasil dirangkum TribunBali.com dari berbagai sumber.
Pada bagian ini, membahas tentang materi terkait materi Task 1, Listening Comprehension.
Simak selengkapnya di sini
Kunci jawaban Bahasa Inggris kelas 12 halaman 96 97
Soal Halaman 96
Listening Comprehension
Task 1: Let's do the exercise.
Here are some preliminary exercises before you do the listening task.
Do each instruction below.
Spend a minute or two writing down waste that you produce from your daily activities.
Baca juga: Kunci Jawaban PKN Kelas 10 Halaman 100 101 102 103, Tugas Mandiri: Pelaksanaan Otonomi Daerah
Kunci jawaban Bahasa Inggris kelas 12 halaman 96
- Plastic bottles
- Paper wrappers
- Plastic wrappers
- Unused vegetables
- Cardboad
- Wooden stuff
- Fruit skin
- Food leftovers.
Soal Halaman 97
Task 2: Listen the news and ask questions.
If you listen to a news report about an artist that turns plastic bags into art, what question can you ask?
Discuss it with your partner.
The question(s) is/are:
Some possible answers:
Baca juga: Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 12 Halaman 87 88, Kurikulum 2013: Understand Texts Structure
Questions
a. How does she do that?
b. Why does she choose plastic bags to be recycled?
c. How do people around her respond to her idea?
Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 12 Halaman 97
a. She braids the plastic bags or incorporates them into her art works.
b. She is interested in recycling plastic bags because she gets the plastic bags that come with her newspaper every morning and they have soft texture.
c. Her neighbors like the idea of using used plastic bags.
They want her to teach them how to make art works from used plastic bags.
Soal Halaman 93
Activity 2
Read the text carefully, and then decide whether the statements below are true (T), false (F) or not mentioned (NM) in the text. Tick the correct answer in the column provided.
Does Spending Without Using Physical Cash Make People Spend More?
Kunci jawaban Bahasa Inggris kelas 12 halaman 93
Statements:
1. People feel more pain when they lose something than when they get something, even though the two sums are exactly the same
Answer: True (T)
2. Drazen Prelec is a senior researcher at MIT
Answer: Not Mentioned (NM)
3. During Prelec’s research, there were more buyers who joined the bid by using cash
Answer: False (F)
Baca juga: Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 12 Halaman 89 90, Task 2: Is It Direct or Indirect Sentence?
4. Debit cards greatly affect how people spend their money
Answer: Not Mentioned (NM)
5. Spending on a credit card clearly has effects on how people spend
Answer: True (T)
6. The participants of Prof Prelec’s research were the last semester students at the prestigious Sloan business school
Answer: Not Mentioned (NM)
7. People are usually pleased when the credit card bills arrive
Answer: False (F)
8. People get instant feedback when using credit cards
Answer: False (F)
9. By using online bank, people can notice instantly that the amount of money they have is decreased
Answer: True (T)
10. People who lose feedback after payment will spend more money
Answer: True (T)
Disclaimer:
Itu dia kunci jawaban dan soal ulasan Bahasa Inggris kelas 12.
Pembahasan dan kunci jawaban ini hanya digunakan sebagai panduan belajar siswa.
Siswa diharapkan untuk mengerjakan soal terlebih dahulu secara mandiri.
Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 12 Halaman 96
Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 12 Halaman 97
kunci
Jawaban
pembahasan soal
bahasa inggris
kelas 12
Kunci Jawaban Matematika Kelas 6 SD Kurikulum Merdeka Halaman 79, Ayo Mengingat Kembali |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Matematika Kelas 6 SD Kurikulum Merdeka Halaman 74, Pengayaan: Makanan Khas |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Matematika Kelas 5 Halaman 147 148, Kurikulum Merdeka: Menemukan Luas Daerah Segitiga |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Matematika Kelas 5 Halaman 145 146, Kurikulum Merdeka: Menemukan Luas Daerah Persegi |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Matematika Kelas 5 Halaman 143 144, Kurikulum Merdeka: Luas Daerah Persegi Panjang |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.