Kunci Jawaban

Contoh SOAL UAS UTS Bahasa Inggris Kelas 4 SD Kurikulum Merdeka Beserta Kunci Jawaban dan Kisi-Kisi

Berikut pembahasan soal UAS UTS PTS mapel Bahasa Inggris kelas 4 SD semester 2 Kurikulum Merdeka, lengkap dengan kisi-kisi soal dan kunci Jawaban.

intisari-online.com
Ilustrasi - Contoh SOAL UAS UTS Bahasa Inggris Kelas 4 SD Kurikulum Merdeka Beserta Kunci Jawaban dan Kisi-Kisi 

Jawaban: b

12. She gets up at 06.00.

a. twelve o'clock
b. six o'clock
c. half past six
d. quarter past twelve

Jawaban: b

13. What time does Yudi go to bed?
He goes to bed at 22.15.

a. quarter past eleven
b. quarter to ten
c. quarter to eleven
d. quarter past ten

Jawaban: d

14. She …. by bus.

a. goes to sleep
b. goes to school
c. studys math
d. gets up

Jawaban: b

15. What does Mrs. Yuli do at the market?

a. She cooks fried rice
b. She plays football
c. She play kite
d. She buys vegetables

Jawaban: d

Baca juga: Kumpulan Contoh Soal UAS UTS Bahasa Indonesia Kelas 4 SD Kurikulum Merdeka Beserta Kunci Jawaban

16. I …. after having breakfast

a. get up
b. cook noodle
c. have lunch
d. prepare to school

Jawaban: d

17. I go to the bathroom and …

a. have dinner
b. water the flowers
c. read a book
d. brush my teeth

Jawaban: d

18. Yuda is in the living room
She can not ….

a. watch TV
b. read a book
c. play puzzle
d. play football

Jawaban: d

19. Santi: What can you do in the bedroom?
Rika: I can ….

a. play badminton
b. draw a scenery
c. cook noodle
d. boil water

Jawaban: b

20.  Sarah and Jasmine are in the bedroom
They can not ….

a. take a rest
b. take a bath
c. study english
d. read a story book

Jawaban: b

Artikel ini telah tayang di Tribunnews.com dengan judul Soal PTS, UTS Bahasa Inggris Kelas 4 Semester 2 Kurikulum Merdeka Beserta Jawaban

Sumber: Tribunnews
Halaman 4/4
Rekomendasi untuk Anda
Ikuti kami di

Berita Terkini

© 2025 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved